Proiect InfoRegio

S.C. BEST UTIL CONSTRUCT SRL,in calitate de beneficiar, cu sediul în Bucuresti, Sector 3, bd. Theodor Pallady nr. 37, bl. N4A, parter, anunta implementarea proiectului “Achizitii de echipamente in vederea dezvoltarii activitatii de productie a profilelor din otel inoxidabil”, proiect cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională. Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa Prioritară 2 - Îmbunătățirea competitivitatii întreprinderilor mici și mijlocii, Prioritatea de investiții 2.1 – ”Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri” - 2.1.A Microîntreprinderi.

Autoritatea de Management: Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice

Organismul Intermediar: Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia.

Proiectul a fost implementat in perioada 07.06.2016 – 25.05.2018 la punctul de lucru al societatii din Municipiul Giurgiu, strada Gloriei, Corp C13 si Corp C16 , Judetul Giurgiu.

Prin implementarea proiectului se va realiza singura unitate de productie de teava inox din tara. Vom produce national teava din inox pentru confectii metalice folosite in industria alimentara si chimica, construcþii navale, garnituri feroviare, elemente de vehicule rutiere, catalizatori, tobe de esapament, constructii civile, amenajari interioare, balustrade, mobilier, tehnica de climatizare, utilaje de uz casnic si de bucatarie, echipamente stradale si de dirijare a circulaþiei, tehnologii pentru protectia mediului - echipamente pentru depozitarea si prelucrarea materialelor periculoase.

Inititativa solitatntului de a realiza aceasta investitie se pliaza intocmai pe obiectivul principal al axei prioritare si al prioritatii de investitii imbunatatind competitivitatea companiei si promovand spiritul antreprenorial prin exploatearea economica a unei idei noi ( in Romania neexsitand in acest moment, o astfel de unitate de productie).

Astfel, urmarim sa venim in intampinarea nevoilor pietei de profil prin largirea gamei de produse la nivel national (pe piata romanesca existand la acest moment un numar restrans de repere de acest gen) si scurtarea timpului de aprovizionare a companiilor de profil cu aceste materiale (in acest moment necesarul de profile de inox de pe piata romanesca este asigurat in mare parte de importuri de pe piata asiatica, ceea ce duce la un timp necesar pentru aprovizionare de aproximativ 6 sapatamani).

-incurajarea marilor antreprenori, arhitecti, proeictanti sa folosessca structuri din inox, creandu-le posibilitatea de a le comanda local, personalizat, direct la fabrica

-satisfacerea nevoii pietei de profil in ceea ce priveste tipodimensiunile necesare realizarii proiectelor planificate

-incurajarea constructorilor sa folosesca inox (material cu o mare rezistenta la coroziune) in defavoarea materialelor ce se corodeaza rapid si au o durata de viata redusa.

 

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de
Uniunea Europeană, vă invităm
vizitați www.fonduri-ue.ro

www.facebook.com/adrsudmuntenia   www.inforegio.ro    www.facebook.com/inforegio.ro